NYHETER

FITNESSGALANS BLOGG

Prestationsdagen på Fitnessgalan 2015 visar hur du förbättrar dina förmågor på mentala plan

unnamed (14)

Under prestationsdagen på Fitnessgalan i Globen har du möjlighet att möta några av vår tids mest engagerande inspiratörer. Dessa skarpa hjärnor är specialiserade på mental träning och föreläsningarna inspirerar så det förslår.

Lyssna på Henrik Fexeus. Alla har nog någon gång önskat sig mentala superkrafter. Henrik Fexeus är författaren och hjärntrollaren som fördjupat sig i det mänskliga psykets föränderliga medvetna och omedvetna funktioner och gränslöst outnyttjad kapacitet. Med denna föreläsning avslöjar han hur elastisk den mänskliga hjärnan är och vilka resultat vi kan åstadkomma med mental träning.

Lyssna på Magnus Hedman. Hur vänder man motgång till framgång? Vad gör man när man har lyckats med allt? Denna inspirerande föreläsning berättar om den skandalomsusande resan mot absoluta världstoppen i fotboll och till botten i livet efter karriären samt hur man reser sig ur askan och kommer tillbaka starkare genom att finna sig själv.

Lyssna på Björn Eklöf. Konferencieren Björn Eklöf driver konsultbolaget WinWeDo och är mental tränare åt världsmästare i olika idrotter och chefer i näringslivet. Med stenkoll på viljans inneboende krafter inspirerar han ikapp mellan föreläsarna på prestationsdagen på Fitnessgalan i Globen.

Köp biljett till prestationsdagen så får du fri entre till Fitnessgalan och Wellnessgalan med föreläsare, utställare, events och mycket mer. Missa inte den stora möjligheten att bli inspirerad på riktigt fredagen 8 maj 2015. Boka din biljett redan idag här.

Fitnessgalan bjuder på branschens största mingelbuffe

Du är bjuden till B2B-mingel med efterföljande fitnessparty för dig och hela företaget under Fitnessgalan i Globen. Boka dina biljetter!

Äntligen har vi en plattform där hela branschen kan mötas och mingla, lära känna varandra, knyta nya affärskontakter och öppna upp för nya samarbeten! Detta har varit efterlängtat, inte bara mitt i den bombastiska explosionen i träningsindustrin, utan så länge stora och små aktörer kan missas. Lördagen 9 maj blir därför historisk!

Fitnessgalans påkostade mingelbuffé, som komponerats av ingen mindre än den prominenta näringsfysiologen Fredrik Paulún, erbjuder utställare och branschfolk den stora förmånen att träffa likasinnande affärsgelikar under festliga former. Med biljetten ingår välkomstdrink, middag – strimlad kycklinglårfilé, svart rårissallad med pak choy, vitlök, ingefära och rostade cashewnötter, ugnsbakad lax med täcke av färska öster och grönsallad med vinegrättedressing – och goda vänners sällskap.

Efter det inspirerande minglet beger vi oss till fitnesspartyt och sluter upp med inspiratörer, modeller, atleter och allehanda träningsprofiler, för att fira den högtidliga stunden som kulminerar med Sveriges Största Fitnessparty! Boka biljett till ditt sällskap på www.fitnessgalan.com/biljetter senast 1 maj. Kom ihåg att det är ett begränsat antal biljetter och först till kvarn som gäller för biljetter till mingelbuffén!

Fitnessgalan_middag_70x100cm_FINAL_2

Fitnessgalan Ingår Samarbete Med SKKF!

Fitnessgalan’s Nordic Grand Prix har tidigare arrangerats utan sanktion, och tävlande har varken behövt förening eller förbund bakom sig, men idag kan vi avslöja att årets upplaga av tävlingen i Globen sanktioneras av SKKF/IFBB. För tävlande betyder det friktionsfritt deltagande på vårens stora tävling. I och med att förbundet välkomnar Fitnessgalan och dess arrangör till fitnessfamiljen beräknas deltagarlistan växa så se till anmäla er i tid då vi reserverar oss för att stänga anmälningen innan den sista anmälningsdagen. Mer info hittar ni här: https://fitnessgalan.com/anmalan-och-info-till-nordic-grand-prix/

– Vi har nu via en dialog kommit fram till att ett samarbete med SKKF/IFBB är det bästa för tävlande samt sporten överlag, då vi inte vill se ett splittrat Sverige. Nu ska vi gemensamt inta Globen och göra Fitnessgalan till ett centrum av Fitness i Nordeuropa, berättar Fitnessgalans arrangör Binais Begovic till Iron Man Magazine.

Festa loss med eliten inom fitness!

d8e8ec98-ff01-4acd-8ef0-7acd112116a6
Det är inte varje helg du har möjlighet att festa med den vältränade eliten inom fitness.
Fitnessindustrin domderas av världens snyggaste människor. Största delen av året tränar man nitiskt och dietar slaviskt för att bygga muskler och bränna fett, men 9 maj befinner sig den yttersta eliten inom fitness – modeller, atleter, och affärsmän – på Fitnessgalan i Globen och festar loss på Sveriges absolut största fitnessparty!Alla som besöker Fitnessgalan får fri entré kl 22:00-23:30 den 9:e maj på Colosseum. Fitnessgalans entré hittar du på arenavägen 69. 2000-3000 vältränade tjejer och killar – och människor som brinner för träning, skönhet och hälsa i allmänhet – tar över lokalen och festar loss sådär rejält som bara fitnesseliten kan. Passa på att boka din biljett till Fitnessgalan medan du fortfarande har chansen!

Dags att boka monteryta!

Fitnessgalan växer snabbt. Så snabbt att de till antalet begränsade monterytorna nu börjar ta slut. Vill du marknadsföra ditt företag, ditt varumärke och din produkt på Europas mest prestigefulla fitness- & hälsoevent? Då är det dags att boka monteryta, innan det är för sent.

Före Fitnessgalan fanns inget event inom fitness, skönhet och hälsa att räkna med i den imposant gymtäta Stockholmsregionen. Sveriges huvudstad behövde en gedigen mötesplats, en plats för branschfolk, för konsumenter, för föreläsare och utställare, som brinner för ämnet. Som ett exklusivt event. Fitnessgalan hörde branschens böner, och levererade. Fjolårets framgångsrika mässförsäljning, från utställare och produkter i alla möjliga kategorier, lämnade branschen med mersmak.

Fitnessgalan 2015 närmar sig snabbt. Hamna inte utanför i kylan.

Europas mest prestigefyllda fitness- hälso- och skönhetsevent blir större och mer välbesökt med en upphottad version 2015. För att säkra din plats i Globen, och därmed garantera att ditt varumärke exponeras för närmare 20 000 besökare, är det nu hög tid att boka.

Världens största sfäriska byggnad, Globen i Stockholm, huserar det guldkantade arrangemanget Fitnessgalan. Fitnessgalan ger branschens ledande företag möjlighet att synas och möta sina kunder i en exklusiv miljö. Den fullsmäckade mässan, med åtskilliga event och inriktningar, är så populär att fjolårets debut lockade över 17 000 besökare och 160 utställare – som sålde produkter i tonvis.