NYHETER

FITNESSGALANS BLOGG

Men’s Physique-Stjärnan Steve Cook Till Fitnessgalan

Men’s Physique är fitnessvärldens nya dragplåster. På Fitnessgalan Sports Weekend i Friends Arena arrangeras för första gången i svensk historia en proffstävling i den nya grenen och många internationella profiler besöker vårens stora mässa för att träffa sina svenska fans.

En av profilerna är Steve Cook. Steve Cook är fitnessmodell och Men’s Physique-mästare. Han har blivit ett fenomen att räkna med. Genom sociala medier som Youtube, Instagram och Facebook inspirerar han nästa generations styrketränande. Besöket har på förhand fått stor uppmärksamhet, mycket tack vare fansen.

Här är en video där han fotas för amerikanska fitnessbibeln Iron Man Magazine.https://www.youtube.com/embed/lWsxjfSyQME

Steve Cook är en inspiratör av rang. Han lyssnar på sina följare och besvarar fansens frågor om ”Physique Building”, diet, viktminskning och muskeltillväxt. Nu är det din tur att träffa den framgångsrika fitnessmodellen!

Steve Cook besöker Fitnessgalan Sports Weekend för att träffa sina svenska fans nu till våren. Du har möjlighet att träffa Physique-glänsaren i egen hög person. Ta en bild, skaka hans hand, och sno hans bästa träningstips i Stockholm 7-8 maj 2016.

Besök Steve Cooks hemsida, följ honom på Instagram och Facebook. Vi publicerar senaste nyheterna om Fitnessgalan med alla kändisar från fitness- och sportvärlden på Fitnessgalans Facebook.

Biljetter Till Fitnessgalan Stockholm Sports Weekend Nu Släppta!

Under första veckan i maj varje år samlar vi alla möjliga olika sporter under Fitnessgalan Stockholm Sports Weekend. På den stora mässan, som äger rum 7-8 maj 2016, presenterar vi senaste trenderna, bästa produkterna från ledande varumärken och innovativa uppstickare. Hämta inspiration från föreläsningar, tävlingar och event till ett aktivt liv. Träffa människorna som har lyckats, kändisar från fitness- och sportvärlden, fördjupa dina kunskaper och bli motiverad. Här får du redskapen för att lyckas!

Den uppskattade mässan Fitnessgalan, som kretsar kring en aktiv livsstil, har växt så mycket att man nu flyttar in i Friends Arena i Stockholm. Med detta blir ytan mycket större och besökarna blir många fler när Fitnessgalan byter namn till Fitnessgalan Stockholm Sports Weekend 2016.

En annan nyhet för 2016 är det spännande sportinslaget. Nu förenar Fitnessgalan det bästa från fitnessvärlden med det roligaste från sportvärlden. Här kan du ta del av nervkittlande tävlingar och svindlande event, spännande uppvisningar av olika slag, som inspirerar till en aktiv livsstil. Alla som vill se eller testa på olika sporter är välkomna.

”Under en hel helg varje år samlar vi alla möjliga olika sporter. Vi gör det på den 9000 kvadratmeter stora ytan i Friends Arena, som är Sveriges fräschaste arena. Här kommer besökare kunna uppleva allt från cykling, löpning till extremsport och fitness – både se på och testa på direkt på plats på Fitnessgalan i Friends Arena. Detta blir den ultimata samlingsplatsen för alla sporter” berättar Robert Glamin, VD på Fitnessgalan Stockholm Sports Weekend.

Fitnessgalan Stockholm Sports Weekend är mötesplatsen för dig som brinner för fitness och sport och alla som är nyfikna på den medryckande världen av träning, oavsett om det rör sig om högpresterande idrott eller löpning i skogen – här finns något för alla.

Träffa världsstjärnor som fitnessupermodellen Michelle Lewin och maken Jimmy Lewin samt Men’s Physique-mästaren Steve Cook – som alla kommer till Fitnessgalan Stockholm Sports Weekend. Upplev Sveriges första proffstävling i Bikini Fitness och Men’s Physique någonsin och bevittna hur världseliten inom fitness gör upp om den ärofyllda titeln. Listan på kändisar och event som ansluter sig till mässan växer dagligen.

Om du uppskattar fysisk träning, är sugen på att börja, finner dig i startgroparna men har svårt att få tummen ur, eller rentav redan brinner för sport i allmänhet och vill förkovra dig i ditt intresse, så är du varmt välkommen till Fitnessgalan Sports Weekend.

>> KÖP BILJETTER

Fitnessgalan flyttar in i Friends Arena och blir Fitnessgalan Sports Weekend

Fitnessgalan växer! Den uppskattade mässan har växt ur Globen och flyttar in i Friends Arena i Stockholm. Ytan blir större, besökarna blir fler – kort sagt blir allt större med Fitnessgalan Sports Weekend 2016!

Välkommen till tredje årets upplaga av Fitnessgalan 7-8 maj i Friends Arena i Stockholm! Här, mitt i Sveriges huvudstad, ger det lika populära som storskaliga eventet Fitnessgalan den snabbt växande sport- och fitnessindustrin en unik möjlighet. En möjlighet att möta entusiastiska konsumenter från hela Sverige.

Fitnessgalan – Stockholm Sports Weekend – är den optimala mötesplatsen för en bransch i utveckling och företag som vill stärka sin position. Här kan du presentera nya produkter och tjänster och möta dina kunder på plats i Friends Arena.

Fitnessgalan är ett årligen återkommande event som pågår lördag och söndag den 7-8 maj 2016. Träffa den ideala målgruppen: konsumenter som brinner för fitness och sport i allmänhet, människor som är genuint intresserade och älskar att träna samt tränande som mer än gärna spenderar pengar på sina stora intressen.

Världsstjärnor som fitnessupermodellen Michelle Lewin och maken Jimmy Lewin samt Physique-mästaren Steve Cook kommer till Fitnessgalan Sports Weekend. Detta är bara en av många saker som kommer locka besökare från hela Sverige.

Vi fyller Friends Arena till bredden med ledande företag. Besökare får uppleva spännande tävlingar – däribland Sveriges första proffstävling i Men’s Physique och Bikini Fitness någonsin – uppvisningar och föreläsningar av världskända atleter och profiler. Här har ditt företag ett gyllene tillfälle att glänsa. Den stora massan är här för att ta del av senaste trenderna och dina produkter/tjänster.

Boka din yta redan idag, kontakta Robert Glamin på tel: 0730 300 000 eller email: robert@fitnessgalan.com och säkra din plats på Fitnessgalan Sports Weekend!

Vill du ha senaste nyheterna om Fitnessgalan 2016? Glöm inte att följa Fitnessgalan på Facebook.

Modevisning visar senaste skriet från fitnessvärlden i Globen

Fitnessgalan i Globen i Stockholm är en skådeplats för det senaste inom fitness, skönhet och hälsa. Fjolårets mässa var populär och blev snabbt omskriven – branschfolket mottog den första seriösa mässan i Stockholmsregionen med öppna armar – och 2015 blir minst lika stark. Inte minst på modefronten.

En modevisning i typisk fitnessanda arrangeras under expot. Branschledande företag som Under Armour, Salming, Panos Emporio, Better Bodies, SKINS och Ompu visar framfötterna när besökare och kollegor upplever kläder för alla möjliga smaker och behov. En trend som snabbt svept över branschen senaste åren är funktionella kompressionskläder och i det närmaste provocerande slagord på byxor, tröjor och annat. En kortlivad fluga eller ihärdig trend? 2015 är det upp till bevis och modevisningen på Fitnessgalan signalerar tydliga budskap.

Modevisningen är spännande för besökare med olika preferenser, eftersom mode är lika mycket funktion som personlighet på flera nivåer, och därför är den tillgänglig för alla som vill. Allt du behöver är biljett till Fitnessgalan i Globen. Du behöver sålunda ingen biljett specifikt för modevisningen – den ingår i upplevelsen. Om du och dina vänner vill boka biljetter så är det inte för sent.

Boka biljetter här. Följ Fitnessgalan på Facebook och Instagram för senaste nytt om Fitnessgalan, Wellnessgalan, modevisningen i Globen, och mycket mer!

Energisk inspirationsföreläsning med Peter ”Pansar” Blàha

Annons_Pansar_FG

Den galna tv-personligheten Pansar, som vi också känner som Peter Bláha, står för ett inspirerande återseende när han föreläser på Fitnessgalan i Globen. Temat är bättre resultat med rätt mål och hur du kan tänka för att lyckas lättare! Det är en upplevelse du inte vill missa!

Inspirationsföreläsningen om motivation handlar lika mycket om målsättning, som comeback efter allvarliga skador och nederlag i livet, och hur du med ganska enkla medel kan träna och äta på ett sätt som tar dig dit du vill. Den energiske Pansar levererar lika mycket positiv energi som humor med berättelser som berör på olika nivåer. Temat gör föreläsningen lika relevant som lättfattligt för tränande på olika nivåer, oavsett om du würmar för Crossfit eller konventionell gymträning, med taktiker som är bottnade i mental träning och intensiv styrka. Föreläsningen är därför lärorik för killar och tjejer i alla åldrar. Om du önskar stärka pannbenet, förbättra din kroppskomposition och ta dig vidare i träningen är Peter ”Pansar” Bláhas inspirationsföreläsning rena rama raketbränslet.

Träningskonvent & gruppträning med Sveriges främsta instruktörer

FG_traningskonvent_20procent

Gruppträning är en väsentlig del av träningsindustrin. Konceptet som går ut på att träna i grupp skapar gemenskap och stark motivationskraft för tränande med olika träningserfarenhet och bakgrund. Därför är det med stor glädje som vi presenterar Fitnessgalans träningskonvent!

Många tränande uppskattar att träna i grupp. Det är ett snabbt sätt att bli motiverad och utmanar våra fysiska och mentala gränser på härligt utmanande vis utan att vi riskerar skador eller bränner ut oss. Fitnessgalans träningskonvent, som spänner över två instruktiva dagar, representerar en mängd olika klasser. Målet är att inte bara göra dig inspirerad på plats, utan motiverad att träna för livet. Med anledning av det presenterar vi spännande klasser för alla smaker.

Bland klasserna märks Les Mills SH’BAM, Body Balance, Piloxing, Piloxing Knockout, Zumba, AfHo, Dance-Fit, DF Hard30 sam Ultimate Dance. Genomgående är en stark energi som ger smidighet, spänst, kondition och styrka, för alla som vill träna i grupp. Varva med exotiska danser, intervallklasser, boxning, pilates. Oavsett nivå finns något här för dig.

Träningskonventet på Fitnessgalan i Globen börjar 9 maj och fortsätter 10 maj mellan 10:00 och 17:00 båda dagarna. Biljetter kostar 750, för tillgång till klasser både 9 och 10 maj, och då ingår dessutom fri entré till Fitnessgalan i helhet! Läs mer om klasserna här. Boka din biljett här. Följ Fitnessgalan på Facebook.