You are currently viewing Hur Sömn Hjälper Dig Att Bygga Muskler

Hur Sömn Hjälper Dig Att Bygga Muskler

Många får inte den sömn de behöver för att hålla sig friska, gå ner i vikt och leva livet fullt ut.

Konsekvenserna av dålig sömn är mer än att bara känna sig trött eller trög. Du kan avsevärt öka din risk för hjärtsjukdomar, diabetes, stroke och mer.

Sluta sova så dåligt med CBD-olja. CBD-olja är gjord av naturliga ingredienser som härrör från växter som hampaväxter. Det är icke-beroendeframkallande och har inga psykoaktiva eller beroendeframkallande effekter. CBD-olja är perfekt för dem som letar efter bättre sömn utan biverkningar av konstgjorda stimulantia som koffein eller receptbelagda abstinenssymptom som ångest eller sömnlöshet.  Självklart så kan du köpa cbd olja lagligt i Sverige.

Introduktion

Sömn är viktigt av många anledningar. För det första gör din kropp många tunga lyft under dagen. Den behöver sömn för att återställa sina energinivåer. Sömn hjälper också till med muskelökning och underhåll.

Vissa tror att man klarar sig med mindre sömn än vad kroppen faktiskt behöver, men det är viktigt att inte låta kroppen bestämma när man ska ta igen förlorad vila.

Sömn gör dina muskler större

De flesta individer behöver minst sex till åtta timmars sömn per dag, och vissa behöver så mycket som nio timmar.

Den genomsnittliga personen behöver cirka åtta timmars sömn per natt, men de kan behöva mer eller mindre beroende på deras ålder och fysiska kondition.

Mängden sömn en individ behöver förändras med åldern. Spädbarn och småbarn behöver bara 10 eller 15 minuter mer än en timme under dagen, medan barn i åldrarna 7 till 11 år bör sikta på 11 timmar. Vuxna mellan 18 och 64 år bör få minst sju till nio timmar per natt och de över 65 bör sikta på minst åtta timmar varje natt.

Sömnbrist kan leda till ökade nivåer av stress, humörsvängningar, dålig koncentration och nedsatt kognitiv funktion. Alla dessa är kända för att ha en negativ inverkan på ditt liv.

Leave a Reply