You are currently viewing Bästa Tipset På Hur Du Uppnår Ett Perfekt Leende Inför Tävling

Bästa Tipset På Hur Du Uppnår Ett Perfekt Leende Inför Tävling

Att borsta tänderna är tråkigt och det tar lång tid.

Vi vet alla att det är viktigt att borsta tänderna, men många gör det inte alltid så ofta som man borde på grund av besväret. Det leder ofta till missfärgade tänder.

Hade det inte varit fantastiskt om det fanns en genväg för att uppnå ett leende utöver allt annat? Att kunna titta dig själv i spegeln, känna dig trygg och stolt. Det är faktiskt mycket enklare än vad man kan tro.  Du kan nå ett enormt bra resultat med endast 10 minuters “väntade” per dag. Inga som helst biverkningar. Det bästa av allt är att du kan göra allt detta hemifrån utan att besöka en tandläkare.

Enda sen vi på fitnessgalan börjat använda tandblekning rekommenderar vi alltid våra nära och kära att de ska börja använd tandblekning hemma.

Borsta tänderna regelbundet

Det bästa sättet att främja friska tänder är att borsta dem ordentligt.

Att borsta tänderna två gånger om dagen är det rekommenderade sättet att upprätthålla god munhygien. Den bästa tiden att borsta tänderna är när du vaknar och innan du lägger dig.

Det konstaterades att personer som borstade tänderna på morgonen hade bättre tandköttshälsa än de som inte borstade tänderna på morgonen. Detta berodde på att morgonsaliven innehåller fler bakterier som bekämpar proteiner som har släppts över natten från spottkörtlarna. En studie fann att när människor borstade tänderna på morgonen inträffade totalt 15 % av plackborttagningen efter 45 sekunder, och ytterligare 10 % avlägsnades efter en minut. Denna andel är dock lägre för kvällstandborstar med 5 % efter 45 sekunder och 7 % efter en minut.

Använd tandtråd

Att använda tandtråd är extremt viktigt då det ofta fastnar matrester mellan tänderna som du inte kan få bort med en tandborste. Använd följande steg för att maximera effektiviteten av ditt användande av tandtråd

  1. Tvätta händerna noggrant.
  2. Sätt en tandtråd mellan tänderna, mot ena sidan av tandköttslinjen, och rör den fram och tillbaka för att flytta den upp och ner mot tandköttet på den sidan av munnen.
  3. Byt till andra sidan av munnen med samma tandtråd efter att ha tryckt den mot den första tanden i cirka 10 sekunder, eller tills du märker att den inte längre plockar upp skräp från den tandytan
  4. Upprepa steg 2-4 för varje enskild tand på båda sidor av munnen

Använda tandblekning

Det finns många fördelar med tandblekning hemma.

Fördelarna med tandblekning hemma är att det är billigare än att gå till tandläkaren. Du kan göra det precis innan du går ut på ett dejt, anställningsintervju, bröllop eller annan viktig händelse. Det är också mycket bekvämt om du har ett hektiskt schema eller små barn som behöver din uppmärksamhet. Du kan få jobbet gjort på mindre än en timme själv. Det är mycket enkelt.

Olika typer av tandblekning som kan göras hemma med bara en enkel produkt. De vanligaste produkterna är blekande tandkräm, munvatten, blekningspennor eller remsor som kan appliceras på tänderna i bara minuter före eller efter tandborstning.

Resultatet för det priset du betalar är enastående. När det kommer till vad som fungerat bäst för oss personligen så är det WeSmile.

Leave a Reply