Träningskonvent & gruppträning med Sveriges främsta instruktörer

FG_traningskonvent_20procent

Gruppträning är en väsentlig del av träningsindustrin. Konceptet som går ut på att träna i grupp skapar gemenskap och stark motivationskraft för tränande med olika träningserfarenhet och bakgrund. Därför är det med stor glädje som vi presenterar Fitnessgalans träningskonvent!

Många tränande uppskattar att träna i grupp. Det är ett snabbt sätt att bli motiverad och utmanar våra fysiska och mentala gränser på härligt utmanande vis utan att vi riskerar skador eller bränner ut oss. Fitnessgalans träningskonvent, som spänner över två instruktiva dagar, representerar en mängd olika klasser. Målet är att inte bara göra dig inspirerad på plats, utan motiverad att träna för livet. Med anledning av det presenterar vi spännande klasser för alla smaker.

Bland klasserna märks Les Mills SH’BAM, Body Balance, Piloxing, Piloxing Knockout, Zumba, AfHo, Dance-Fit, DF Hard30 sam Ultimate Dance. Genomgående är en stark energi som ger smidighet, spänst, kondition och styrka, för alla som vill träna i grupp. Varva med exotiska danser, intervallklasser, boxning, pilates. Oavsett nivå finns något här för dig.

Träningskonventet på Fitnessgalan i Globen börjar 9 maj och fortsätter 10 maj mellan 10:00 och 17:00 båda dagarna. Biljetter kostar 750, för tillgång till klasser både 9 och 10 maj, och då ingår dessutom fri entré till Fitnessgalan i helhet! Läs mer om klasserna här. Boka din biljett här. Följ Fitnessgalan på Facebook.

Leave a Reply