Träffa Anton Antipov På Fitnessgalan i Stockholm

Har du någon gång funderat på hur eliten i Men’s Physique tränar och äter för att få så bra resultat som möjligt? Då vill du besöka Fitnessgalan Sports Weekend.

Fitnessgalan Sports Weekend får besök av många meriterade, namnkunniga toppatleter under vårens stora mässa i Stockholm. Eliten inom fitness flyger från världens alla hörn för att prata seriös träning med Fitnessgalans besökare.

Vi har redan presenterat en uppsjö namn som kommer finnas på plats. Alla Fitnessgalan-besökare har chansen att träffa vältränade inspiratörer som Steve Cook, Michelle Lewin, Ako Rahim, Alexandra Bring, Ashley Kaltwasser (som har vunnit Bikini Fitness på Olympia hela tre gånger) – men det slutar inte där.

Ännu en stark personlighet som vi ser fram emot att träffa i Friends Arena i maj är fantastiska Anton Antipov. Anton Antipov flyttade från Belarus till USA och upptäckte bodybuilding-kulturen. Trots en mindre atletisk bakgrund – där han testade allt från simning, sambo (rysk kampsport) till friidrott och gymnastik utan framgång – skulpterade han en symmetrisk fysik av konkurrenskraftig kaliber.

Det började som en modellkarriär och slutade med en ny vision i NPC under namnet Men’s Physique. Anton Antipov hittade hem i den mer kommersiellt tilldragande fitnessgrenen och här gick han snabbt från ambitiös nybörjare till tvättäkta Men’s Physique-proffs. Resten är, som man brukar säga, historia.

Anton Antipov har ett färgstarkt förflutet med en framgångssaga som inte lämnar någon oberörd. Hans fysik är atletisk, funktionell och inspirerande. Men framför allt är det Antons förmåga att motivera, att inspirera och utbilda som gör honom till ett intressant ämne för Fitnessgalan Sports Weekend. Om du vill veta hur han håller sig motiverad och tränar och äter, då vill du besöka mässan i vår. Köp dina biljetter här.

Leave a Reply