Prestationsdagen på Fitnessgalan 2015 visar hur du förbättrar dina förmågor på mentala plan

unnamed (14)

Under prestationsdagen på Fitnessgalan i Globen har du möjlighet att möta några av vår tids mest engagerande inspiratörer. Dessa skarpa hjärnor är specialiserade på mental träning och föreläsningarna inspirerar så det förslår.

Lyssna på Henrik Fexeus. Alla har nog någon gång önskat sig mentala superkrafter. Henrik Fexeus är författaren och hjärntrollaren som fördjupat sig i det mänskliga psykets föränderliga medvetna och omedvetna funktioner och gränslöst outnyttjad kapacitet. Med denna föreläsning avslöjar han hur elastisk den mänskliga hjärnan är och vilka resultat vi kan åstadkomma med mental träning.

Lyssna på Magnus Hedman. Hur vänder man motgång till framgång? Vad gör man när man har lyckats med allt? Denna inspirerande föreläsning berättar om den skandalomsusande resan mot absoluta världstoppen i fotboll och till botten i livet efter karriären samt hur man reser sig ur askan och kommer tillbaka starkare genom att finna sig själv.

Lyssna på Björn Eklöf. Konferencieren Björn Eklöf driver konsultbolaget WinWeDo och är mental tränare åt världsmästare i olika idrotter och chefer i näringslivet. Med stenkoll på viljans inneboende krafter inspirerar han ikapp mellan föreläsarna på prestationsdagen på Fitnessgalan i Globen.

Köp biljett till prestationsdagen så får du fri entre till Fitnessgalan och Wellnessgalan med föreläsare, utställare, events och mycket mer. Missa inte den stora möjligheten att bli inspirerad på riktigt fredagen 8 maj 2015. Boka din biljett redan idag här.

Leave a Reply