Nyhet: Nordic Friends Open På Fitnessgalan Sports Weekend

Nacka Dojo och Budo & Fitness i samarbete med FITNESSGALAN är stolta att presentera Nordic Friends Open i Friends Arena den 7 maj. Våra samarbetspartners Budo & Fitness och FITNESSGALAN har gett oss den unika möjligheten att arrangera vår tävling på en av aktivitetsytorna på Friends Arena.

Nordic Friends Open är en tävling i brasiliansk jiu-jitsu som är en av världens snabbast växande kampsporter. De tävlande fightas om positioner för poäng och matchen avgörs med armlås, strypningar och benlås. En mycket intensiv och underhållande tävlingssport där publiken kommer att bjudas på action med stjärnor från hela världen.

Nacka Dojo är en av landets största och mest framgångsrika kampsportsklubbar och har över 15 års erfarenhet av att arrangera tävlingar. Nu flyttar vårt proffsiga arrangemang in i den otroliga Friends Arena och det blir en inramning utöver det vanliga. Vi välkomnar fighters och publik till Friends Arena den 7 maj!

Anmälan till tävlingen görs via tävlingsplattformen www.smoothcomp.com

Biljetter till Fitnessgalan ger dig entré till tävlingen. Köp biljetter på https://fitnessgalan.com/biljetter/

Nacka Dojo – Since 1982 Budo & Fitness
Fitnessgalan.com

Leave a Reply