Modevisning visar senaste skriet från fitnessvärlden i Globen

Fitnessgalan i Globen i Stockholm är en skådeplats för det senaste inom fitness, skönhet och hälsa. Fjolårets mässa var populär och blev snabbt omskriven – branschfolket mottog den första seriösa mässan i Stockholmsregionen med öppna armar – och 2015 blir minst lika stark. Inte minst på modefronten.

En modevisning i typisk fitnessanda arrangeras under expot. Branschledande företag som Under Armour, Salming, Panos Emporio, Better Bodies, SKINS och Ompu visar framfötterna när besökare och kollegor upplever kläder för alla möjliga smaker och behov. En trend som snabbt svept över branschen senaste åren är funktionella kompressionskläder och i det närmaste provocerande slagord på byxor, tröjor och annat. En kortlivad fluga eller ihärdig trend? 2015 är det upp till bevis och modevisningen på Fitnessgalan signalerar tydliga budskap.

Modevisningen är spännande för besökare med olika preferenser, eftersom mode är lika mycket funktion som personlighet på flera nivåer, och därför är den tillgänglig för alla som vill. Allt du behöver är biljett till Fitnessgalan i Globen. Du behöver sålunda ingen biljett specifikt för modevisningen – den ingår i upplevelsen. Om du och dina vänner vill boka biljetter så är det inte för sent.

Boka biljetter här. Följ Fitnessgalan på Facebook och Instagram för senaste nytt om Fitnessgalan, Wellnessgalan, modevisningen i Globen, och mycket mer!

Leave a Reply