Men’s Physique-Stjärnan Steve Cook Till Fitnessgalan

Men’s Physique är fitnessvärldens nya dragplåster. På Fitnessgalan Sports Weekend i Friends Arena arrangeras för första gången i svensk historia en proffstävling i den nya grenen och många internationella profiler besöker vårens stora mässa för att träffa sina svenska fans.

En av profilerna är Steve Cook. Steve Cook är fitnessmodell och Men’s Physique-mästare. Han har blivit ett fenomen att räkna med. Genom sociala medier som Youtube, Instagram och Facebook inspirerar han nästa generations styrketränande. Besöket har på förhand fått stor uppmärksamhet, mycket tack vare fansen.

Här är en video där han fotas för amerikanska fitnessbibeln Iron Man Magazine.https://www.youtube.com/embed/lWsxjfSyQME

Steve Cook är en inspiratör av rang. Han lyssnar på sina följare och besvarar fansens frågor om ”Physique Building”, diet, viktminskning och muskeltillväxt. Nu är det din tur att träffa den framgångsrika fitnessmodellen!

Steve Cook besöker Fitnessgalan Sports Weekend för att träffa sina svenska fans nu till våren. Du har möjlighet att träffa Physique-glänsaren i egen hög person. Ta en bild, skaka hans hand, och sno hans bästa träningstips i Stockholm 7-8 maj 2016.

Besök Steve Cooks hemsida, följ honom på Instagram och Facebook. Vi publicerar senaste nyheterna om Fitnessgalan med alla kändisar från fitness- och sportvärlden på Fitnessgalans Facebook.

Leave a Reply