You are currently viewing Fitnessgalan Ingår Samarbete Med SKKF!

Fitnessgalan Ingår Samarbete Med SKKF!

Fitnessgalan’s Nordic Grand Prix har tidigare arrangerats utan sanktion, och tävlande har varken behövt förening eller förbund bakom sig, men idag kan vi avslöja att årets upplaga av tävlingen i Globen sanktioneras av SKKF/IFBB. För tävlande betyder det friktionsfritt deltagande på vårens stora tävling. I och med att förbundet välkomnar Fitnessgalan och dess arrangör till fitnessfamiljen beräknas deltagarlistan växa så se till anmäla er i tid då vi reserverar oss för att stänga anmälningen innan den sista anmälningsdagen. Mer info hittar ni här: https://fitnessgalan.com/anmalan-och-info-till-nordic-grand-prix/

– Vi har nu via en dialog kommit fram till att ett samarbete med SKKF/IFBB är det bästa för tävlande samt sporten överlag, då vi inte vill se ett splittrat Sverige. Nu ska vi gemensamt inta Globen och göra Fitnessgalan till ett centrum av Fitness i Nordeuropa, berättar Fitnessgalans arrangör Binais Begovic till Iron Man Magazine.

Leave a Reply