Fitnessgalan flyttar in i Friends Arena och blir Fitnessgalan Sports Weekend

Fitnessgalan växer! Den uppskattade mässan har växt ur Globen och flyttar in i Friends Arena i Stockholm. Ytan blir större, besökarna blir fler – kort sagt blir allt större med Fitnessgalan Sports Weekend 2016!

Välkommen till tredje årets upplaga av Fitnessgalan 7-8 maj i Friends Arena i Stockholm! Här, mitt i Sveriges huvudstad, ger det lika populära som storskaliga eventet Fitnessgalan den snabbt växande sport- och fitnessindustrin en unik möjlighet. En möjlighet att möta entusiastiska konsumenter från hela Sverige.

Fitnessgalan – Stockholm Sports Weekend – är den optimala mötesplatsen för en bransch i utveckling och företag som vill stärka sin position. Här kan du presentera nya produkter och tjänster och möta dina kunder på plats i Friends Arena.

Fitnessgalan är ett årligen återkommande event som pågår lördag och söndag den 7-8 maj 2016. Träffa den ideala målgruppen: konsumenter som brinner för fitness och sport i allmänhet, människor som är genuint intresserade och älskar att träna samt tränande som mer än gärna spenderar pengar på sina stora intressen.

Världsstjärnor som fitnessupermodellen Michelle Lewin och maken Jimmy Lewin samt Physique-mästaren Steve Cook kommer till Fitnessgalan Sports Weekend. Detta är bara en av många saker som kommer locka besökare från hela Sverige.

Vi fyller Friends Arena till bredden med ledande företag. Besökare får uppleva spännande tävlingar – däribland Sveriges första proffstävling i Men’s Physique och Bikini Fitness någonsin – uppvisningar och föreläsningar av världskända atleter och profiler. Här har ditt företag ett gyllene tillfälle att glänsa. Den stora massan är här för att ta del av senaste trenderna och dina produkter/tjänster.

Boka din yta redan idag, kontakta Robert Glamin på tel: 0730 300 000 eller email: robert@fitnessgalan.com och säkra din plats på Fitnessgalan Sports Weekend!

Vill du ha senaste nyheterna om Fitnessgalan 2016? Glöm inte att följa Fitnessgalan på Facebook.

Leave a Reply