You are currently viewing Fitnessgalan bjuder på branschens största mingelbuffe

Fitnessgalan bjuder på branschens största mingelbuffe

Du är bjuden till B2B-mingel med efterföljande fitnessparty för dig och hela företaget under Fitnessgalan i Globen. Boka dina biljetter!

Äntligen har vi en plattform där hela branschen kan mötas och mingla, lära känna varandra, knyta nya affärskontakter och öppna upp för nya samarbeten! Detta har varit efterlängtat, inte bara mitt i den bombastiska explosionen i träningsindustrin, utan så länge stora och små aktörer kan missas. Lördagen 9 maj blir därför historisk!

Fitnessgalans påkostade mingelbuffé, som komponerats av ingen mindre än den prominenta näringsfysiologen Fredrik Paulún, erbjuder utställare och branschfolk den stora förmånen att träffa likasinnande affärsgelikar under festliga former. Med biljetten ingår välkomstdrink, middag – strimlad kycklinglårfilé, svart rårissallad med pak choy, vitlök, ingefära och rostade cashewnötter, ugnsbakad lax med täcke av färska öster och grönsallad med vinegrättedressing – och goda vänners sällskap.

Efter det inspirerande minglet beger vi oss till fitnesspartyt och sluter upp med inspiratörer, modeller, atleter och allehanda träningsprofiler, för att fira den högtidliga stunden som kulminerar med Sveriges Största Fitnessparty! Boka biljett till ditt sällskap på www.fitnessgalan.com/biljetter senast 1 maj. Kom ihåg att det är ett begränsat antal biljetter och först till kvarn som gäller för biljetter till mingelbuffén!

Fitnessgalan_middag_70x100cm_FINAL_2

Leave a Reply