Festa loss med eliten inom fitness!

d8e8ec98-ff01-4acd-8ef0-7acd112116a6
Det är inte varje helg du har möjlighet att festa med den vältränade eliten inom fitness.
Fitnessindustrin domderas av världens snyggaste människor. Största delen av året tränar man nitiskt och dietar slaviskt för att bygga muskler och bränna fett, men 9 maj befinner sig den yttersta eliten inom fitness – modeller, atleter, och affärsmän – på Fitnessgalan i Globen och festar loss på Sveriges absolut största fitnessparty!Alla som besöker Fitnessgalan får fri entré kl 22:00-23:30 den 9:e maj på Colosseum. Fitnessgalans entré hittar du på arenavägen 69. 2000-3000 vältränade tjejer och killar – och människor som brinner för träning, skönhet och hälsa i allmänhet – tar över lokalen och festar loss sådär rejält som bara fitnesseliten kan. Passa på att boka din biljett till Fitnessgalan medan du fortfarande har chansen!

Leave a Reply