Energisk inspirationsföreläsning med Peter ”Pansar” Blàha

Annons_Pansar_FG

Den galna tv-personligheten Pansar, som vi också känner som Peter Bláha, står för ett inspirerande återseende när han föreläser på Fitnessgalan i Globen. Temat är bättre resultat med rätt mål och hur du kan tänka för att lyckas lättare! Det är en upplevelse du inte vill missa!

Inspirationsföreläsningen om motivation handlar lika mycket om målsättning, som comeback efter allvarliga skador och nederlag i livet, och hur du med ganska enkla medel kan träna och äta på ett sätt som tar dig dit du vill. Den energiske Pansar levererar lika mycket positiv energi som humor med berättelser som berör på olika nivåer. Temat gör föreläsningen lika relevant som lättfattligt för tränande på olika nivåer, oavsett om du würmar för Crossfit eller konventionell gymträning, med taktiker som är bottnade i mental träning och intensiv styrka. Föreläsningen är därför lärorik för killar och tjejer i alla åldrar. Om du önskar stärka pannbenet, förbättra din kroppskomposition och ta dig vidare i träningen är Peter ”Pansar” Bláhas inspirationsföreläsning rena rama raketbränslet.

Leave a Reply