Biljetter Till Fitnessgalan Stockholm Sports Weekend Nu Släppta!

Under första veckan i maj varje år samlar vi alla möjliga olika sporter under Fitnessgalan Stockholm Sports Weekend. På den stora mässan, som äger rum 7-8 maj 2016, presenterar vi senaste trenderna, bästa produkterna från ledande varumärken och innovativa uppstickare. Hämta inspiration från föreläsningar, tävlingar och event till ett aktivt liv. Träffa människorna som har lyckats, kändisar från fitness- och sportvärlden, fördjupa dina kunskaper och bli motiverad. Här får du redskapen för att lyckas!

Den uppskattade mässan Fitnessgalan, som kretsar kring en aktiv livsstil, har växt så mycket att man nu flyttar in i Friends Arena i Stockholm. Med detta blir ytan mycket större och besökarna blir många fler när Fitnessgalan byter namn till Fitnessgalan Stockholm Sports Weekend 2016.

En annan nyhet för 2016 är det spännande sportinslaget. Nu förenar Fitnessgalan det bästa från fitnessvärlden med det roligaste från sportvärlden. Här kan du ta del av nervkittlande tävlingar och svindlande event, spännande uppvisningar av olika slag, som inspirerar till en aktiv livsstil. Alla som vill se eller testa på olika sporter är välkomna.

”Under en hel helg varje år samlar vi alla möjliga olika sporter. Vi gör det på den 9000 kvadratmeter stora ytan i Friends Arena, som är Sveriges fräschaste arena. Här kommer besökare kunna uppleva allt från cykling, löpning till extremsport och fitness – både se på och testa på direkt på plats på Fitnessgalan i Friends Arena. Detta blir den ultimata samlingsplatsen för alla sporter” berättar Robert Glamin, VD på Fitnessgalan Stockholm Sports Weekend.

Fitnessgalan Stockholm Sports Weekend är mötesplatsen för dig som brinner för fitness och sport och alla som är nyfikna på den medryckande världen av träning, oavsett om det rör sig om högpresterande idrott eller löpning i skogen – här finns något för alla.

Träffa världsstjärnor som fitnessupermodellen Michelle Lewin och maken Jimmy Lewin samt Men’s Physique-mästaren Steve Cook – som alla kommer till Fitnessgalan Stockholm Sports Weekend. Upplev Sveriges första proffstävling i Bikini Fitness och Men’s Physique någonsin och bevittna hur världseliten inom fitness gör upp om den ärofyllda titeln. Listan på kändisar och event som ansluter sig till mässan växer dagligen.

Om du uppskattar fysisk träning, är sugen på att börja, finner dig i startgroparna men har svårt att få tummen ur, eller rentav redan brinner för sport i allmänhet och vill förkovra dig i ditt intresse, så är du varmt välkommen till Fitnessgalan Sports Weekend.

>> KÖP BILJETTER

Leave a Reply