Bikini Fitness-Olympia Besöker Stockholm & Friends Arena

Den trefaldiga Olympia-mästarinnan i Bikini Fitness Ashley Kaltwasser har inspirerat en generation. En generation av tränande som bryr sig om resultat, som domderar budskap via sociala medier, och håller hälsan lika högt som prestationsförmågan. Nu kommer hon till Stockholm och Fitnessgalan Sports Weekend.

Fitness är personlig utveckling och inga förkroppsligar detta tydligare än mästarna i grenar som Men’s Physique, Classic Bodybuilding och Bikini Fitness. Inspiratörerna fyller en viktig funktion i en snabbt växande träningsindustri som mår bra.

Som många andra celebriteter besöker Ashley Kaltwasser sportmässan i Friends Arena för att möta fans från Europas alla hörn. Om du vill ha tips på hur man tränar och äter rätt, hur man håller motivationen på topp, eller hur du ska tänka för att lyckas med dina egna mål, då har du ännu en anledning att besöka mässan.

Ashley Kaltwasser på omslaget av amerikanska Iron Man Magazine.

Med årets mässa blir Fitnessgalan bredare och djupare samtidigt. Fitness är en fortsatt stor del av den Stockholmbaserade mässan, som nu flyttar från Globen till massiva Friends Arena, men lika stort är sportsegmentet. Människor som har lyckats, vars tips och råd genomsyrar sporter i olika kategorier, är på plats för att ge något tillbaka till den sportintresserade massan.

Ashley Kaltwasser är en stjärna inom Bikini Fitness. Men hon är inte ensam bland fitnessprofilerna på Fitnessgalan Sports Weekend. Physique-glänsarna Steve Cook och Parker ”Physique” Egerton är bara några exempel på alla som ska dit. Om du vill se det senaste inom aktiv livsstil, samt den kultur som omsluter sport och fitness idag, då är du välkommen hit.

Vill du gå på Fitnessgalan Sports Weekend? Boka dina biljetter HÄR.

Leave a Reply