UTSTÄLLARE

7-8 MAJ FRIENDS ARENA – STOCKHOLM

Fitnessgalan Sports Weekend

7-8 maj Friends Arena – Stockholm

Fitnessgalan har samlat de branschledande företagen inom fitness och sport! Under två dagar får du de allra senaste trenderna och produkterna på en och samma mässa. Dagarna är fyllda med tävlingar, event samt inspiration från kända föreläsare.

VIP-utställare

Gymgrossisten

Gymgrossisten.com är Nordens ledande Internetbutik inom träning och kosttillskott. Här finner idrottsmän och kvinnor högkvalitativa tillskott och sportprodukter.

Svensktkosttillskott

Vi lovar dig grymma produkter, låga priser, snabba leveranser samt en kunnig och effektiv kundtjänst både via e-post och via telefon.

BMR

BMR Sports Nutritions produkter används av motionärer och idrottare på elitnivå. Genom att använda våra produkter blir du en del av idrottens högpresterande toppskikt.

Iron Man Sverige

Iron Man är tidningen som avslöjar praktiska metoder för seriös styrketräning. Iron Man har varit en ledande aktör inom fitnessbranschen i över 70 år.

PSP

Mitt namn är Joachim Staaf, jag har över 30 års aktiv erfarenhet av scenen som dansare/skådespelare/artist. 20 av dessa 30år tillbringade jag i Paris där jag under c.a 8000 föreställningar var 1.e dansare på Moulin Rouge.

Utställare

VIP-Partners