BOKA MONTER

KONTAKTA OSS REDAN IDAG!

Välkommen till tredje årets upplaga av Fitnessgalan 7-8 maj i Friends Arena i Stockholm! Här, mitt i Sveriges huvudstad, ger det lika populära som storskaliga eventet Fitnessgalan den snabbt växande sport- och fitnessindustrin en unik möjlighet att möta entusiastiska konsumenter från hela Sverige. Fitnessgalan – Stockholm Sports Weekend – är den optimala mötesplatsen för en bransch i utveckling och företag som ämnar stärka sin position, genom att presentera nya produkter och tjänster, har ett gyllene tillfälle att träffa kunder på plats.

Fitnessgalan är ett årligen återkommande event och pågår i två dagar: lördag och söndag den 7-8 maj 2016. Här möter företag konsumenter. Vi fyller Friends Arena till bredden med ledande företag och besökare kan strömlinjeformat ta del av spännande tävlingar, uppvisningar, föreläsningar och exklusiva erbjudanden från ett stort utbud av produkter och tjänster i olika kategorier – på plats i den massiva arenan i Stockholm.

Boka din monter redan idag, kontakta Robert Glamin på tel: 0730 300 000 eller email: robert@fitnessgalan.com och säkra din plats på Fitnessgalan – Stockholm Sports Weekend

VIP-Partners